dilluns, 27 de desembre del 2010

Nadales Lavinia 2010

3 comentaris:

  1. Quina sorpresa! No ens esperàvem trobar res més al blog fins passat festes. Amb quina il·lusió se l'han mirat tots! El Ricard entretingut amb la pandereta, ja m'havia dit que no havia cantat. Després de la cançó de parvulari no vèiem els nens i nenes de P3, però a la Ramomna sí. Són allà, al final! Asseguts a terra? No, diu el Ricard, en una cadira. Per cert, no se li ha passat el tió al darrera de tot seguint el concert.

    Marta.

    ResponElimina
  2. Els peixos estaven a l'esquerra de "l'escenari" asseguts en unes cadiretes vermelles. Es van portar molt rebé i van estar tota l'estona. Fins i tot durant les nadales en anglès (veieu l'enllaç a la dreta del bloc o entreu a la web del cole).
    Bon inici de 2011!
    Marga ;-D

    ResponElimina
  3. Ens han agradat molt les Nadales en anglès, fins i tot ens hem animat a entrar a www.angles365.com, que hem vist en algun blog de l'escola, i estem descobrint moltes coses (al Ricard li agrada molt una cançó d'un trenet). També hem pogut veure que el que aguanta el Dani? no és el Tió, com deia el Ricard, sinó un altaveu. Quin fart de riure, tan convençut com ho deia el Ricard!
    Marta.

    ResponElimina